Menu

  • Elke dinsdag peuterdans door Time 2 Move. Lekker samen bewegen!


  • 's-Middags een vers bereide biologische stamppot. De kinderen smullen!


  • Om 5 uur vers gebakken brood. Ruikt altijd heerlijk!


  • Leuke activiteiten, elke dag is weer bijzonder!


  • Met de bakfiets of de wandelwagen erop uit, de omgeving verkennen.


  • Spelletjes spelen of knutselen met de ouderen in de Annenborch


  • Als ik mijn kind op kom halen, dan is er altijd een gezellige sfeer!

Onze medewerkers


Martine van Geenen

Om een duidelijker beeld van mijzelf en de kinderopvang te geven, stel ik mij eventjes voor. 

Ik ben Martine van Geenen en ben op 19 juni 1974 geboren te Veghel. Ik ben eigenaresse en tevens
pedagogisch medewerkster bij kinderdagverblijf Zoete lieve Gerritje. Ik kwam op deze naam omdat mijn schoonvader, partner en zoon allemaal tot Gerritje gedoopt zijn. "Zoete lieve Gerritje" is tevens een begrip voor de stad 's-Hertogenbosch en omstreken. Daarom vond ik deze naam uiterst geschikt. Het werken met kleine kinderen is al vele jaren mijn passie, maar de gehele organisatie er omheen zie ik als mijn grote uitdaging. Ik zorg er dan ook persoonlijk voor, dat ieder kind maar ook iedere ouder zich thuis en welkom voelt bij kinderdagverblijf Zoete lieve Gerritje. Tevens vind ik het belangrijk om de 
hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Ik heb het dan niet over de "meetbare kwaliteit" (dit is de controle die de GGD uitvoert) die moet zo ie zo in orde zijn! Maar heb ik het over veel induviduele aandacht per kind, dus minder kinderen per groep. Meer en hoger geschoold personeel per groep. Ik heb het over de dagelijkse uitstapjes met onze bakfiets (dit wordt mogelijk gemaakt omdat er dagelijk 3 tot 4 medewerkster aanwezig zijn)  naar bijvoorbeeld de speeltuin of naar de kinderboerderij. Ook gewoon een boodschapje doen, kan daarbij horen. De babytjes gaan ook iedere dag lekker naar buiten. Dit vinden ze heerlijk en is weerstandverhogend en wordt in andere instanties zeker niet dagelijks gedaan. Ook bieden wij de kinderen biologische voeding inclusief een warme maaltijd aan. Ik blijf zoeken naar nieuwe uitdagingen en verbeteringen. Ik betrek de ouders daar ook veel bij. In maart 2012 is het kinderdagverblijf verhuisd naar een nieuwe locatie op de Hoef, te Rosmalen; gevestigd in het woonzorgcentrum de Annenborch. We gaan leuke activitetein ondernemen samen met de ouderen. Ook dit is weer een extra kwaliteit. De combinatie ouderen en kleine kinderen is als boter en brood! Ik hoop dat ik een duidelijk beeld heb kunnen geven waar ik en mijn collega's  bij Zoete lieve Gerritje dagelijks voor staan. 

Nicky Smit
Mijn naam is Nicky Smit. Ik werk sinds september 2010 met veel plezier bij Zoete lieve Gerritje. Zoete lieve Gerritje is voor mij een soort tweede thuis. Het is er sfeervol en gezellig. Ik houd van knutselen, bakken en paardrijden is mijn grootste hobby. Soms neem ik dan ook de kinderen mee naar mijn paard om haar te voeren en te verzorgen. 

Nena Hamers

Ik ben Nena Hamers. Ik heb in 2007 de HBO opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Einhoven afgerond. Naast dat ik met veel plezier bij Zoete lieve Gerritje werk, heb ik ook 7 jaar op een Multidisciplinair Kinderdagcentrum gewerkt. Ik werkte daar met kinderen met gedragsproblemen en ontwikkelingsstoornissen. Ik heb daar veel ervaring op gedaan die ik (op een andere manier) kan toepassen bij Zoete lieve Gerritje. Nu werk ik met veel plezier 4 dagen in de week bij Zoete lieve Gerritje.
Sanne Huisjes
Ik ben Sanne Huisjes en ik woon in Den Bosch, oorspronkelijk uit Winterswijk. In 2015 heb ik mijn opleiding als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener/jeugdzorgwerker in Enschede afgerond. Zoete lieve Gerritje is voor mij een huiselijke sfeer met kleinere verticale groepen waardoor broertjes en zusjes bij elkaar op de groep kunnen spelen en er veel aandacht is voor het individuele kind.


Olga van den Broek

Ik ben Olga van den Broek en sinds april 2012 werkzaam bij Zoete lieve Gerritje. Voordat ik bij Zoete lieve Gerritje begon ben ik 10 jaar leerkracht geweest van verschillende klassen. Nu bij Zoete lieve Gerritje zet ik mij volledig in, met heel veel plezier en passie, voor het peuterarrangement.


Monique van Grunsven
Ik ben Monique van Grunsven. Ik ben getrouwd en ben moeder van 3 kinderen. Na de geboorte van mijn eerste kind ontdekte ik dat het moederschap mij zo paste, dat ik hier mijn werk van wilde maken en ben uiteindelijk uitgekomen bij Zoete lieve Gerritje. Manon van der Ven
Ik ben Manon van der Ven. Ik ben alweer een paar jaartjes werkzaam op het kinderdagverblijf Zoete lieve Gerritje. Inmiddels ben ik ook moeder geworden van een zoon, Giel, die ik elke donderdag naar Zoete lieve Gerritje breng. 
Ingrid Thoonen

Ik ben Ingrid Thoonen en nadat ik mijn stageperiode afgrond had bij Zoete lieve Gerrtje, ben ik in augustus 2013 als pedagogisch medewerkster begonnen.
 Mijn grootste hobby is het beoefenen van de paardensport samen met mijn eigen topper.Lisa van der Bruggen
Ik ben Lisa van der Bruggen en ik werk bij Zoete lieve Gerritje op het kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang. De combinatie vind ik heel leuk, zo werk ik met alle leeftijdscategorieen. Ik werk ook op alle locaties dus ik ben overal te vinden.


Marleen Specken

Ik ben Marleen Specken en met kinderen werken vind ik geweldig. Ik sta voornamelijk op de buitenschoolse opvang en het peuterarrangement. Naast kinderen is mijn passie ook dansen. Elke week help ik Anke mee met de danslessen.